JAN ALS SPREKER

boek Jan voor een lezing

Jan geeft lezingen, workshops, proeverijen of een combinatie daarvan – al dan niet in samenwerking met andere deskundigen – over een breed scala aan onderwerpen. Als lid van de Speakers Academy is Jan te boeken voor verbredende en verdiepende lezingen over diverse onderwerpen. Voorbeelden zijn change management, leiderschap, communicatie, vertrouwen, authenticiteit, spiritualiteit en creatief bewustzijn.

Inhoudelijk zijn deze lezingen vaak gebaseerd op onderwerpen die ook in de leergangen behandeld worden. Inspiratiebronnen voor deze onderwerpen, die ook afzonderlijk in een lezing kunnen worden behandeld zijn onder andere:

 • Nieuwe economie en zingeving
 • Onderwijsvernieuwing
 • Retorica en marketing
 • Filosofie van het Westers denken
 • Het niet-Westerse denken in de Hebreeuwse Bijbel
 • Spiritualiteit in het dagelijks leven
 • Christelijk geloof in beweging
 • Boeddhisme en de chakra’s 

Vul onderstaand formulier in en neem contact op

  Naam

  Organisatie

  Email

  Telefoon

  Onderwerp van de lezing

  Bericht

  EEN MAGISCHE ERVARING OP ZEE

   


  Jan houdt mensen een spiegel voor die ze ook nog eens zelf willen vasthouden

  Heeft u ooit een spreker gehoord die u meer dan een uur kan boeien? Ik zelden. Maar Jan Vaessen is er een.

  Jan Vaessen ken ik als een enthousiasmerende, nieuwsgierigmakende spreker over het leven zelf en in het bijzonder over waar nu echte energie zit. Hoe verhouden zich verlangens in het hoofd, in het lijf en elders? Hoe word je ervan bewust? Wat kun je ermee als persoon maar zeker ook als manager?

  Jan heeft een intieme toplocatie beschikbaar in het Drentse Gasselte, waar je als vanzelf tot rust komt. Zo denk je na over verleden, heden en toekomst. Maar ook op andere locaties, zoals in de bioscoop te Groningen, komt hij goed tot zijn recht. Jan houdt mensen een spiegel voor die ze ook nog eens zelf willen vasthouden.

  Jan is een topspreker, geoefend in het ontwerpen en uitspreken van preken en andere stories die mensen raken. Doe ermee wat je wilt, de verantwoordelijkheid ligt bij jezelf.

  Specialismen zijn spiritualiteit en economie, de Da Vinci Code toegepast op uw bedrijf (strategie), retorica voor managers en oerdegelijke marketing vanuit de oudheid in een hedendaags jasje.

  Jan Willem Wolf
  Ontwerper en begeleider van passende belevenissen


  Jan weet de tijd te vertragen

  Ik heb Jan meerdere keren gevraagd als spreker in de leiderschapsprogramma’s van de Wagner Group. Jan is een rijk mens qua kennis, inzicht, ideeën, competenties en warmte. En hij deelt zijn rijkdom graag met anderen.

  De dagen die Jan invult blijven de mensen altijd bij. Ik krijg dat ook nog vaak terug van alumni. Hij geeft ruimte en weet, op de een of andere manier, de tijd te vertragen. Er is rust en aandacht voor de diepere waarden en de wezenlijke drijfveren van de mensen in de groep. Deelnemers gaan naar huis met inzichten over hoe deze waarden en drijfveren nog beter tot uiting te brengen in hun werk en leven.

  Daarnaast, en misschien wel het allerbelangrijkste van alles, is Jan een ongelofelijk fijn mens om mee samen te werken.

  Karin van der Velde
  Programmamanager aan de Universiteit Groningen